India Reiser - Dagsplan

01

Avreise

Fly Oslo - Delhi
02

Delhi. MC market. Sightseeing.

Vi ankommer Delhi tidlig på morgenen og sover noen timer på hotell, før vi spiser en sen frokost. Dagen benyttes til å se Delhis MC market i hovedstaden til India. Så kjøres 3 timers tur til Alwar i buss.
03

Alwar - Jaipur.

Royal Enfieldene står klare for oss. Etter frokost tar vi en liten prøvetur. Vi drar til Alwar fort. Og etter lunsj kjører vi mot «Pinkh City» Jaipur. Veien er svært varierende og spennende, rik på natur, fugler og dyr. (165 km)
04

Fri dag i Jaipur. Landsby besøk.

Etter frokost vil dem som ønsker, besøke en landsby. Resten av dagen kan bruke i jaipur individuelt, det er et hav av ting å se eller oppleve.
Image
05

Jaipur- Pushkar.

Etter frokost kjører vi mot Sambhar salt lake(75km). Veien har et lite stykke på motorvei, vi passerer mursteinfabrikker hvor det meste blir laget for hånd. Masse fin natur og flere landsbyer. Pushkar er viktig by for hinduismen. Om kvelden går vi å ser aarti som er en religiøs tradisjon, og har stor betydning for hinduismen også fargerik og spennende opplevelse. Byen er full av gamle tradisjoner og ritualer(85Km.).
06

Pushkar- Jodhpur.

Etter frokost kjører vi mot Jodhpur»The Blue City». Veien er varierende og har masse å by på (210 km) Kveld sightseeing med masse av den indiske kulturen, innom fantastiske gamle opplyste palass. Og gater yrende av liv nærmest uansett hvor du befinner deg i India.
Image
07

Fri dag i Jodhpur.

Jodhpur har veldig mye å by på, India reiser har råd og tips. Dere kan få hjelp til å shoppe og mye mye mere.
08

Jodhpur- Kumbhalgarh

Etter frokost kjører vi mot Kumbhalgarh. Fin natur og alle type vei veldig spennende og til dels mye dyr (175Km.) På ettermiddag/ kveld kan vi besøke den nest lengste mur(36 Km.) i verden som er rundt fortet og byen, som er hoved attraksjon for Kumbhalgarh. Muren er bred nok til at 6 hester kan gå ved siden av hverandre.
Image
09

Kumbhalgarh- Bundi

Etter frokost tar vi oss veien mot Bundi. Vi kjører gjennom Indias største produksjon av marmor. Kameler er vanlig å bruke for transport til produksjonen. De er ofte pyntet i masse farger, populerer fotoobjekter. Det er turens lengste etappe 280km. Mye bra vei og relativt rolig trafikk.
10

Sightseeing Bundi. MC kjøring til Waterfall

Bundi har mye å by på- Cave Paintings, Natal Sagar, Raniji stepwells, Chitrashala - Ummed Mahal.
11

Bundi- Ranthambhore

Frokosten nytes i hagen som yrer av fuglesang. Og som ligger tett ved et vann full av vannliljer. Etter frokost kruser vi på spennende småveier til en liten landsby. Der vill vi kjøre innom et flere hundre år gammel fort. Vi har her kontakter med lokale som hjelper oss og se og oppleve. Etter te/kaffe kjører vi videre mot Ranthambhore. (60 Km.). En god lunsj venter på oss på et veldig fint hotell i Ranthambhore. Etter ankomst kan dere slappe av ved bassenget eller ta en sightseeing i tiger byen.
12

Ranthambhore- Agra

Vi startet dagen med kaffe og kjeks og veldig tidig drar vi på jungel safari. Vi ser på masse forskjellig dyr og hvis vi er heldig så ser vi en eller flere tigere. Jungel safari tar ca 2-3 timer. Frokost er klar når vi kommer tilbake til hotellet. Vi kjører mot Agra. Vi parkere MCene noe før Agra og tar felles bil til Agra. Og selvfølgelig en god middag som venter på oss. (190 Km.)
13

Agra- Delhi

Etter frokost ser vi på Taj Mahal og tar en sightseeing i Agras berømte gater. Etter lunsj kjøre vi til Delhi i felles bil. Vi tar en god avslutnings middag. Transport til flyplass.
Image
14

Avreise til Oslo

Fly til Oslo tidlig på morgen.

Meld din interesse

Meld din interesse her, så tar vi kontakt med deg med mer informasjon. Dette er ikke en bindende påmelding.

Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.
Vennligst fyll ut alle påkrevde felter.